Матраци There are no products in this category.

Subcategories

 • Латекс Матраци

  Благодарение на анатомичните и ортопедични свойства латексните матраци и възглавници от латекс осигуряват здравословна рекреационна мечта. Различните зони на твърдост, произтичащи от специалната технология, конструирана в триизмерна клетъчна структура, спят дори и подкрепа за ортопедична гръбнака и релаксация на мускулите на цялото тяло.

 • Матрак Бебе

  Бебе матраци за идеален и сън за вашите Бебе 

 • Топ Матрак

  Топ-матракът е идеално решение за всеки, който търси начин да подобри комфорта на стария си матрак, без да се налага да го подменя изцяло.

  Той е изработен от 100% пенолатекс с повишена плътност. Пенолатексът се характеризира с висока еластичност и устойчивост на деформация. Клетъчната структура му позволява да диша, което го прави подходящ както за летните жеги, така и за зимния студ.

  Благодарение на естествените алкални свойства на латекса матракът осигурява антибактериална и антиалергична среда, за да се чувствате отпочинали и свежи всяка сутрин.

  Той следва извивките на тялото, което осигурява опора по цялата дължина на тялото, подобрява кръвообръщението и успокоява мускулатурата. Можете да се поставя върху всички видове матраци, което го прави чудесно допълнение към стария Ви матрак.

  Независимо дали отивате на почивка, на гости или в командировка, топ-матракът може винаги да бъде с Вас, тъй като се сгъва без проблеми и затруднения.

  Подходящ за използване върху всякакви матраци. Удобно решение за канапета, разтегателни дивани и легла. Лесен е за пренасяне при почивка на вила, хотел, къмпинг.

 • Пружинни Матраци

  Матраци с пружинен пакет Бонел и Pocket

 • Непружинни матраци

  Непружинни матраци

Compare