Στρώματα There are no products in this category.

Subcategories

 • Λάτεξ Στρώματα

  Λόγω της ανατομίας και των ορθοπεδικών ιδιοτήτων, τα στρώματα latex και τα μαξιλάρια Latex παρέχουν ένα υγιές ύπνο. Διαφορετικές ζώνες σκληρότητας που προκύπτουν από την ειδική τεχνολογία που σχεδιάζεται σε τρισδιάστατη δομή, ο ύπνος προσφέρει ορθοπεδική υποστήριξη στη σπονδυλική στήλη και χαλάρωση των μυών ολόκληρου του σώματος.

 • Στρώματα για μωρά

  Στρώματα για βρέφη κατάλληλα για για εναν άνετο ύπνο για τα παιδιά σας ώστε να έχουν μια σωστή ανάπτυξη

 • Επιστρώματα

  Το επίστρωμα είναι μια ιδανική λύση για όσους αναζητούν να βελτιώσουν το παλιό στρώμα χωρίς να χρειάζεται να το αντικαταστήσουν εξ ολοκλήρου.

  Είναι κατασκευασμένο από 100% αφρό υψηλής πυκνότητας. Ο αφρός χαρακτηρίζεται από υψηλή ελαστικότητα και αντοχή στην παραμόρφωση. Η δομή του επιτρέπει να αναπνέει, καθιστώντας το κατάλληλο τόσο για καλοκαιρινές θερμόκρασίες όσο και για χειμωνιάτικο καιρό.

  Χάρη στις φυσικές αλκαλικές ιδιότητες του στρώματος από το λάτεξ προσφέρει αντιμικροβιακή και αντιαλλεργίκή δράση για να νιώσετε χαλάρωση και φρεσκάδα κάθε πρωί.

  Ακολουθεί τις καμπύλες του σώματος και παρέχει υποστήριξη σε όλο το μήκος του σώματος, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και καταπραΰνει τους μύες. Μπορείτε να το βάλετε σε όλα τα είδη των στρώσεων, καθιστώντας το μια μεγάλη προσθήκη στο παλιό στρώμα σας.

  Είτε πρόκειται για διακοπές, επίσκεψη ή επαγγελματικό ταξίδι, το επίστρωμα μπορεί πάντα να είναι μαζί σας, καθώς διπλώνει χωρίς προβλήμα και δυσκολίες.

  Κατάλληλο για χρήση σε οποιοδήποτε στρώμα. Άνετη λύση για καναπέδες, καναπέδες κρεβάτια και κρεβάτια. Είναι εύκολο να κάνετε διακοπές σε βίλα, ξενοδοχείο, κάμπινγκ.

 • Στρώματα με Ελατήρια

  Στρώματα με Ελατήρια Bonell και Pocket

 • Στρώματα Χωρίς Ελατήρια

  Στρώματα Χωρίς Ελατήρια

Compare